Co myślicie o tym aucie?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • idefix
    Classic
    • 2011
    • 2

Co myślicie o tym aucie?

Zamieszczone przez kropeck
    Zamieszczone przez baca10
    kropeck, To do Czech jechales po radyjko :roll:
    byłem, bo musiałem przekombinować okablowanie w swojej O2, żeby na radio pokazywał mi się sygnał z czujników parkowania. Jednak ten JD troszkę za szybko ujrzał światło dzienne..... :-) ale koniec końców się udało :-)
    To sie tylko cieszyc :szeroki_usmiech
  • oztry
    Classic
    • 2010
    • 2

Co myślicie o tym aucie?

Witam

Rozglądam się za Octavią 2 kombi i znalazłem taką ofertę:
    Szukasz Dobrej Oferty Używanych Aut Zanim Kupisz, Zobacz Co Oferujemy!

Co myślicie o tym aucie?
    Jak się sprawuje ten silnik (1.6FSI)? Czego można się spodziewać po aucie z tym przebiegiem?
    Czy ta cena nie jest za wysoka i ewentualnie za ile można coś podobnego z tego rocznika kupić? (nie pytam o oferty w internecie, bo te znam, ale realne ceny, które można wynegocjować)

Z góry dzięki!
    Marcin

Komentarz

• Rekin Chlebojad
      Rider
      • 2010
      • 474

oztry, pewnie zdania sa podzielone, ale widziałem co sie dzieje z silnikami FSI, (rozchodzi sie o nagar itd) nigdy nie miałem, tyle co słyszalem. A jak dla mnie za 3 letniego MINTA 1.6 Benzyna to troche przydrogo. Może inaczej nie jest to "okazja", zamiast FSI poszukał bym jakiegos TOURA z 1.6 MPI tez Combi, prostrzy silnik.

A i te nabite 104 tyś/km to idealny przebieg na wczesna sprzedaz auta, zazwyczaj przy takim przebiegu (Ekspluatacja) trzeba troszke co nieco wymienic, co zawsze sa jakies tam koszty, bo zapewne Polak sprzedaje auto gdzie nic nie jest zrobione. Mowie o doswiadczeniu a nie konkretnie o marce Skoda (bo tu wymiany czesci w raz z przebiegiem nie znam)
      [scroll:d077aef450]Moja Czesia 1.6 TDI CR DSG---SPRZEDANA------> Jest Lexus CT200h [/scroll:d077aef450]

Komentarz

• loru
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 4286
        • Octavia II (1Z3)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

oztry, tu masz taki wątek : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=520848#520848 a co do FSI to poszukaj, poczytaj
        O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• mecholl
          L&K
          • 2008
          • 1006

oztry, raczej nie masz co się bać tego silnika, ale jak to zawsze bywa to zależy jak się trafi. Ja kupiłem swoje FSI jako 3 letnie autko z przebiegiem 120 000 tyś. Teraz mam nabite 164 000 i mogę powiedzieć, że mam autko bezawaryjne. Tylko tankowanie, inspekcje olejowe, filtry itp. Co do nagaru to z tego co czytałem dotyczy wszystkich silników Fsi, TFSI, nowych Tsi < ale ta przypadłość nie powinna odstraszać od zakupu > Życzę udanych zakupów
          Nasze Auta http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=599169#599169

Komentarz

• shado
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 5315
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Tylko tu pytamy o auta z ogłoszeń:
            BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz